Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чорнобильцям та ветеранам вручили ордери на квартири

4 січня голова Львівської обласної ради Петро Колодій, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Олег Рудницький та міський голова Львова Андрій Садовий вручили документи на нові квартири 28 чорнобильцям, інвалідам війни та воїнам-інтернаціоналістам, повідомила прес-служба Львівської облради.

Петро Колодій, вітаючи винуватців урочистостей, зазначив, що ці квартири не є подарунком – це радше повернення того, що заборгувала держава – за самовіддану службу, за чесне виконання обов’язку, за відвагу й самопожертву, це вияв турботи, який із запізненням дістався до адресатів.

«Ми дуже добре розуміємо, через які випробування вам довелося пройти ­­­– ви брали участь в бойових діях або працювали в екстремальних умовах при ліквідації наслідків найжахливішої катастрофи минулого століття. Навіть коли ці випробування залишилися позаду, ви були змушені долати хвороби, отримані на службі, вирішувати побутові проблеми.

Сподіваюся, що у нових оселях ваше життя зміниться на краще, у них пануватимуть добро, злагода і достаток. Також вітаю вас з прийдешнім Різдвом Христовим і зичу веселих свят!»

Ці помешкання придбано коштом державного бюджету. Усього в 2012 році у Львівській області було закуплено 41 квартиру за кошти державного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ