Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чотири команди позмагаються за титул Чемпіона Галицької Ліги КВН

Цієї неділі, 20 грудня, відбудеться фінальна гра десятого сезону Галицької ліги КВН. У фіналі змагатимуться три команди зі Львова та одна із Дрогобича : "Тільки так", "Фізматівська шпана", "Збірна людей" та "Перша сільська збірна". Про це повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

"Фіналісти пройшли нелегкий та омріяний шлях. Кожна із команд – унікальна, має свою родзинку та "таємну зброю" задля отримання титулу Чемпіна, - зазначила Оксана Вацеба. - Тому усі, хто вирішить відвідати фінальні змагання, отримають виключно позитивні емоції та хороший настрій".  

Цьогорічний фінал десятого сезону відбудеться 20 грудня о 18:00 у кінопалаці імені Олександра Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 8. Всі бажаючі прийти на фінал україномовного КВН можуть отримати квитки звернувшись за телефоном: 098 618 19 42.

Організаторами цьогорічного заходу є молодіжна громадська організація "Галицька ліга КВН" та управління молоді і спорту Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ