Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Чотирирічна дитина і підліток постраждали в ДТП на Львівщині

На Львівщині внаслідок автонаїзду травмовано дитину. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 серпня о 19.40 у місті Жовква.Повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Seat», 26-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на 4-річного хлопчика з Жовківського району, який раптово вибіг на дорогу.

Внаслідок автопригоди хлопчик отримав тілесні ушкодження і з діагнозом «закрита травма хребта спинного мозку, перелом і вивих хребця до переду» був госпіталізований.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Крім цього, у Миколаївському районі під колесами легковика постраждав неповнолітній пішохід. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 12 серпня близько 13.00 в селі Пісочна, Миколаївського району.

Як встановили поліцейські, водій автомобіля «ВАЗ 2106», 24-річний мешканець Миколаївського району, скоїв наїзд на пішохода, 16-річного юнака з цього ж району.

Постраждалого  госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «поєднана травма голови, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку легкого ступеня, перелом правої стегнової кістки».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ