Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Чи народилась дитина живою чи загинула згодом - жахливе вбивство

Львівською місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Розслідування факту смерті новонародженої дитини на Пустомитівщині перебуває на контролі прокуратури

Нагадаємо, що 5 листопада о 7.20 год, до Пустомитівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у сміттєвому контейнері біля готелю «Катерина», що у с.Солонка, виявлено тіло новонародженої дитини без ознак життя.

За попередньою версією правоохоронців, підозрюваною виявилась 25-річна мешканка Жовківщини із ознаками вагітності, яка тимчасово проживала у одному із номерів готелю, і після народження дитини викинула її у смітник.

На цей час здійснюються усі необхідні слідчі дії, призначено низку судово-медичних експертиз, з метою встановлення причин смерті дитини (чи народилась дитина живою чи загинула згодом).

Після висновків експертів, згідно з вимогами кримінального процесуального законодавства, вирішуватиметься питання про оголошення підозри згаданій жінці.

Санкція статті 117 КК України (убивство матір’ю своєї новонародженої дитини) передбачає покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває та перебуває на контролі органів прокуратури області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ