Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи отримають контрактники Нацгвардії підтримку від влади Львова?

Громадська організація “Людина-Закон-Сила” звернулася до Львівської міської ради з проханням надати фінансову підтримку тим мешканцями Львова, які підпишуть перший контракт на проходження служби в Національній гвардії України.
До проведення обмежувальних карантинних заходів залучили військовослужбовців Нацгвардії.

Під час засідання постійної комісії ЛМР з питань фінансів та планування бюджету, один із представників організації заявив: ”Багато чути від ваших колег, що національна гвардія має більшу зарплату, якісь там свої внутрішні виплати, але це є неправда”. Відповідно була висунута пропозиція про внесення змін до ухвали «Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова».

Нагадаємо, що в ухвалі Львівської міської ради від 19.04.2014 № 3432 “Про затвердження програми соціальної підтримки окремих громадян міста Львова” вказано, що мешканці Львівської міської територіальної громади, які перебувають на військовому обліку на території Львівської міської територіальної громади та підписали контракт у поточному році на строк не менше трьох років для проходження військової служби у Збройних силах України, отримують грошову виплату у розмірі 25 000 гривень. 

“Однозначно треба проголосувати про ухвалу, і прирівняти одних і других представників до одного статусу. Питання в якихось пару цифр” - підтримав ініціативу секретар бюджетної комісії, депутат ЛМР від фракції “Європейська солідарність” Юрій Гринів. Зазначивши, що для виконання цієї програми необхідно лише 2 мільйони гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ