Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чим пахне літо: найкращі жіночі аромати для спекотного сезону

Навіть ті, хто дуже далекі від парфумерного світу, знають, що духи створюються для певного сезону. Це пов'язано з тим, що ароматичні ноти розкриваються по-різному залежно від пори року. Тому зараз, коли літо все-таки набрало сили, настав час задуматися, чи доречний ваш парфум у спекотному мегаполісі. Ми підібрали 5 найактуальніших літніх ароматів, які саме зараз можуть постати у всій своїй красі.

Kenzo L'eau Pour Femme Hyper Wave

Кензо славиться своїми легкими грайливими композиціями, і ця жіноча парфумована вода не стала винятком. Хоча поєднання квітково-фруктових нот в ароматі дійсно виняткове. Виробник вказує всього три ноти в описі: рожевий грейпфрут, апельсиновий цвіт і лотос. Але варто вдихнути цей парфум, що здається таким простим, і відразу стає зрозуміло - все зовсім не так прозаїчно. Водянисті ноти переплітаються з нюансами квітів, створюючи особливу ольфакторну магію.

Bvlgari Aqva Divina

Назва цих духів говорить сама за себе - справжня дивина, хоча з італійського вона перекладається як «божественна». Парфумер Альберто Моріллас надихався відомою картиною Боттічеллі «Народження Венери», використовуючи в ансамблі досить традиційні компоненти в незвичайних пропорціях. Тут можна почути бергамот і сіль, айву та магнолію. А в фіналі вступає амбра, деревина та бджолиний мох. Хвилюючий аромат квітучого саду. Новинку можна знайти поки не у всіх магазинах, але вона вже зараз представлена ​​на PARFUMS.

Acqua di Gioia Jasmine

Аромат цього року, як і однойменна чоловіча туалетна вода Аква ді Джіо, побудована на водних найлегших нотах, але в цей раз ансамбль розбавив зухвалий жасмин. Така смілива деталь повністю змінює звучання всієї піраміди. Тепер немає ні найменшого сумніву, що головні акорди тут належать саме цій дурманливій квітці. Лимон і гальбанум додають свіжість та легку гірчинку. А незмінні нюанси соковитого зеленого яблука і фіалки порадують фанатів класичної версії 2016 року.

Guerlain Aqua Allegoria Teazzurra

А ось і власник звання найвишуканішого флакона в нашому списку - ніжно-блакитний парфум у пляшечці з мереживним позолоченим куполом. Тонізуючі нотки білої півонії та запашної болгарської троянди нікого не залишать байдужим. Доповнять це яскраве освіжаюче враження зелений чай з бергамотом, щоб осісти на шкірі нюансами ветивера, диковинного чорного і білого кедра.

Chanel Chance Eau Vive

І яке ж літо без Шанель. Позитивна енергія вривається солодко-гіркими грейпфрутовими та апельсиновими переливами в дуеті з краплею білого мускусу. Пікантний шлейф теплим серпанком лягає на зап'ястя деревним звучанням ветивера, сексуального ірису і кедра. Цікаво, що сприйняття цього парфуму буде змінюватися залежно від часу доби. Так, в спекотний полудень або коли день почне змінюватися вечірньою прохолодою, акорди будуть ставати то більш інтенсивними, то ніжними, ледь вловимими.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ