Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Чиновники Львівської ОДА отримуватимуть майже 10 тис. грн

Сьогодні, 11 травня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Програму підтримки органів виконавчої влади. "За" проголосувало 52 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.
фото із вільних джерел

Як зазначив директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків, низький рівень заробітної плати впродовж останніх років призвів до плинності кадрів та вакантних посад, зарплата є неконкурентоспроможною.

"В рамках Програми середня заробітна плата працівників Львівської ОДА та її структурних підрозділів у 2017 році зросте лише на 6,6% і становитиме 9016 грн.

З урахуванням фінансового ресурсу, що планується виділити в рамках Програми з обласного бюджету, середньомісячний заробіток кожного працівника органів виконавчої влади зросте ще на 8,2% і досягне 9757 грн",  - пояснив Олег Демків.

Для реалізації цієї програми передбачено 7,2 млн грн.

Депутати критикували цю програму і навіть порівнювали зарплати чиновників із зарплатами медиків та освітян, але всеодно підтримали питання.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що розуміє непопулярність цього рішення і сказав, що усю відповідальність бере на себе.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ