Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Corsairs Legacy анонсували дату виходу в Steam

Mauris випустили релізний трейлер Corsairs Legacy, в якому анонсували, що гра вийде в Steam вже в січні 2024 року.

Конкретна дата релізу залежатиме від того, як скоро гру схвалить Steam. Розробники планують випустити Corsairs Legacy одразу з повною сумісністю зі Steam Deck, що окремо перевіряється. Команда проєкту вже почала процес погодження і очікує результати перевірки. На дату виходу також вплине те, наскільки ефективно йтиме робота з "шліфування" гри та виправлення багів.

Релізний трейлер гри Corsairs Legacy містить лише кадри з реального геймплею і лише той контент, який буде доступний у січні. Також команда поділилася новими скриншотами та артами гри, які використовуються на екранах завантаження.

Гра вийде у Early Access, що вже можна побачити на сторінці Corsairs Legacy в Steam. Команда проєкту розповіла, що в січні випустить половину сюжетної історії. Далі протягом наступних 3-6 місяців вони робитимуть оновлення, які будуть додавати геймплейні механіки, сюжетний контент та виправляти баги згідно з відгуками гравців. Mauris повідомили, що гра буде підтримувати всі типи геймпадів і матиме адаптовані навчальні підказки вже в Early Access.

Розробники опублікували апдейт демо, сумісний зі Steam Deck (треба вручну включити гру через геймпад) та іншими геймпадами. Тому якщо серед вас є охочі спробувати Corsairs Legacy для вдосконалення адаптації гри під контролери, то команда проєкту буде дуже вдячна за будь-який ваш фідбек.

Також Mauris розказали, що проведуть стрім на англомовному YouTube-каналі гри в цьому році. На стрімі розробник гратиме в актуальний білд та відповідатиме на питання глядачів з чату. Ви вже можете підписатись на трансляцію за посиланням (увімкнувши сповіщення), щоб не пропустити її початок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ