Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Данська бізнес-асоціація сприятиме інвестиціям у Львові

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/4
Сьогодні, 26 вересня, у Львівській міській раді провели круглий стіл з представниками понад десять данських компаній та домовились про сприяння інвестиціям. Львівська міська рада підписала меморандум з бізнес-асоціацією Данії про співпрацю у залученні інвесторів. Про це повідомляє ЛМР.

«Ми маємо добру співпрацю з данським містом Орхус, який є побратимом Львова та багато контактів з компаніями Данії. Ми вдячні вам за підтримку Львова та України у цей час непростих випробувань», – зазначив Андрій Садовий.

В рамках підписаного меморандуму домовились залучати іноземні інвестиції до Львівської громади та розглядати пропозиції іноземних інвесторів для покращення інвестиційного клімату.  

Також Данська бізнес-асоціація інформуватиме іноземних інвесторів про інвестиційні проєкти та можливості на території Львівської громади.

Довідка

Данська бізнес-асоціація покликана підтримувати данських інвесторів на території України, інтегрувати їх в екосистеми українського бізнесу та проводити зустрічі із локальними та національними представниками влади задля підтримки інвестиційного клімату в Україні.

Членами асоціації є бізнес-структури, засновані на території України, що мають частку данських інвестицій; а також United Textile Group, UPG Service Management, Raitex LTD, United Fashions Ukraine, Service Ukraine, UA Wood, Trio Line Holding Aps, Scan-Shipping, NEFCO, NG Metal Ukraine та інші.

Партнери асоціації, що працюють у Львові та Львівській області:

  • AgroLviv –  це данський проєкт технічної допомоги, що функціонує понад три роки, та спрямований на розвиток ланцюгів вартості у напрямку виробництва та дистрибуції молочної продукції, фруктів та овочів у Львівській області.

  • ALP Business Lviv – консалтингова компанія, що спеціалізується на підтримці іноземних інвесторів та здійснює її у напрямку юридичного, фінансового та інформаційного консультування.

  • Danish Textiles SC – виробник текстилю, що локалізується у Сокалі, та спеціалізується на виготовленні постільної білизни; компанія контролює всі стадії виробництва від ниткування до фарбування та пошиття готових виробів.

  • FS-Lviv – компанія, що спеціалізується на виробництві обладнання для шиття.

  • HRT Textile – дочірня текстильна компанія, що таргетується на європейський та скандинавський ринок, локалізується у Львові та має понад 200 працівників.

  • JOHA Ukraine – данська дочірня текстильна компанія у Новояворівську.

  • LvivTex – текстильна компанія, виробництво одягу; розташована у Львові.

  • Progeny Solar – зелена енергетика; локалізується у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ