Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Давиди проти Голіафів. Сьогодні відбудуться ще три матчі 1/8 фіналу Євро-2016

НВ представляє анонс недільних матчів 1/8 фіналу Євро-2016, в яких зіграють Франція-Ірландія, Німеччина-Словаччина і Угорщина-Бельгія.

Франція – Ірландія. Ліон, 16:00 по Києву

Пряма трансляція – Футбол 2

Як грали в групі. Франція здобула дві перемоги на старті турніру, в кінцівках матчів зламавши опір Румунії та Албанії, а гру заключного туру проти Швейцарії звела внічию. Семи набраних очок вистачило французам для того, щоб зайняти перше місце в групі.

Ірландія зуміла вирвати путівку в 1/8 фіналу турніру тільки в кінці заключного матчу групового етапу проти Італії, здобувши мінімальну перемогу. До цього підопічні Мартіна О'Ніла зіграли внічию зі шведами і крупно поступилися бельгійцям.

Шанси на прохід. Очевидним фаворитом пари є французи, однак Ірландія славиться своїм характером, а також має величезну армію прихильників на турнірі, що може додати їм впевненості в сьогоднішньому матчі.

Кадрові втрати. У ірландців не зіграє Стівен Уорд через травму гомілкостопа, а також знаходиться під питанням участь в матчі Джонатана Уолтерса.

Орієнтовні склади:

Франція: Льоріс, Санья, Рамі, Косьельні, Евра, Матюіді, Канте, Погба, Пайє, Грізманн, Жиру

Ірландія: Рендольф, О'Ши, Кіо, Даффі, Коулмен, Брейді, Маккарті, Макклін, Хендрік, Мерфі, Лонг

Німеччина – Словаччина. Лілль, 19:00 по Києву

Пряма трансляція – Футбол 1

Як грали в групі. Німеччина здобула дві перемоги – над Україною і Північною Ірландією, а матч з Польщею звела внічию. Через кращу різницю забитих і пропущених м'ячів німці посіли перше місце в групі.

Словаки набрали на груповому етапі чотири очки, обігравши Росію, зігравши внічию з Англією і поступившись Уельсу.

Шанси на прохід. Німеччина повинна виходити до чвертьфіналу, оскільки перевершує свого суперника за всіма показниками. Однак Словаччина вже довела на цьому турнірі, що є «темною конячкою» чемпіонату, тому може попсувати нерви будь-якому супернику.

Кадрові втрати. Під питанням участь в матчі Жерома Боатенга, який був замінений у матчі проти Північної Ірландії через пошкодження. У словаків може не зіграти один з лідерів нападу Роберт Мак, а також Душан Швенто.

Орієнтовні склади:

Німеччина: Нойєр, Хектор, Боатенг, Хуммельс, Хеведес, Кроос, Хедіра, Озіл, Мюллер, Гетце, Гомес

Словаччина: Козачик, Губочан, Дюріца, Шкртел, Пекарік, Вайсс, Гамшик, Печовскі, Куцка, Мак, Дуда

Угорщина – Бельгія. Тулуза, 22:00 по Києву

Пряма трансляція – ТРК Україна

Як грали в групі. Угорщина здобула перемогу у стартовому матчі проти Австрії, а потім дві гри – з Ісландією і Португалією - зіграла внічию. Таким чином, п'яти очок вистачило угорцям, щоб зайняти перше місце в групі.

Бельгія після поразки в стартовому матчі проти Італії здобула дві перемоги – розгромну над Ірландією і мінімальну над Швецією.

Шанси на прохід. По складу і кадровому потенціалу Бельгія є одним з фаворитів турніру, однак, як показали матчі на груповому етапі, іноді порядок і організованість може перевершити розсип зірок. Безсумнівно, на папері бельгійці є фаворитами протистояння, але угорці націлені створити чергову сенсацію.

Кадрові втрати. В Угорщини через травму гомілкостопа не зіграє Оттіло Фіоло, а також під питанням знаходиться участь Міхая Корхута. У бельгійців втрата тільки одна – півзахисник Мусса Дембеле може не встигнути відновитися після пошкодження.

Орієнтовні склади:

Угорщина: Кірай, Корхут, Юхас, Гузміч, Лонг, Пінтер, Гера, Ловренчіч, Елек, Джуджак, Салаї

Бельгія: Куртуа, Вертонген, Вермален, Алдервейрелд, Сіман, Вітсель, Наінгголан, Азар, Де Брейне, Феррейра-Карраско, Лукаку

НВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ