Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де купити оригінальну квіткову композицію у Львові?

Букет квітів - це завжди вдалий подарунок з будь-якого приводу і без нього. Але, букети букетами, а експерименти також мають місце бути.

Тим більше, що сьогодні існує величезний вибір оригінальних квіткових композицій. Так, в асортименті компанії Flowers.ua можна знайти найрізноманітніші варіанти оформлення квітів, у тому числі трендові квіти в коробці flowers.ua/ua/cvety_v_korobke. І, що дуже приємно, доставка квітів по Львову безкоштовна.

Квіти в коробці: сучасний тренд

Ось уже кілька років особливою популярністю користується букет квітів в коробці. Подібне оформлення виглядає дуже стильно, а також є досить практичним і подовжує життя квітам. Так, коробку потім можна використовувати, як шкатулку для прикрас або аксесуарів. Також коробка з квітами має масу переваг, щодо догляду, адже такий презент не потрібно ставити у вазу, а, значить відпадає необхідність час від часу мити ємність і змінювати воду. Справа в тому, що при створенні композицій з живих квітів використовується спеціальна флористична губка з вологою, яка і живить рослини. Також губка допомагає композиції тримати форму. Головне, поставити подаровану композицію подалі від батарей, кондиціонерів, протягів і прямих сонячних променів. А ще важливо тримати подалі свіжі фрукти, адже вони виділяють згубний для рослин етилен.

Які квіти можна покласти в коробку?

Капелюшная коробка - це настільки універсальна упаковка, що в ній будуть органічно виглядати будь-які сорти квітів. Але особливо розкішно виглядатимуть саме троянди в коробці. Також популярними варіантами є гілочки орхідеї, гвоздики і лілії. Так як коробка набагато міцніше, ніж поліетилен або декоративна сітка, до неї можна додатково покласти невелику м'яку іграшку, шоколадні цукерки або печиво макаронс.

Швидке і зручне замовлення квітів через додаток

Замовити квіти можна не тільки на сайті, але і за допомогою фірмового додатка Flowers.ua (безкоштовно для скачування в Google Play і App Store). Функціонал додатку ретельно продуманий і дозволяє оформити заявку в два кліка. В наявності представлені всі ті ж позиції, що і на сайті, і їх відразу ж можна відфільтрувати за ціною, приводом і актуальністю для доставки у Львові. На додаток ви зможете ділитися своїм вибором в одному з популярних месенджерів і відстежувати маршрут кур'єра в режимі онлайн. А оплатити замовлення можна в будь-якій зручній для вас валюті за допомогою однієї з популярних платіжних систем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ