Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Де організувати день народження влітку?

Зазвичай для тих, хто народився влітку, питання виїзного дня народження значно спрощується, адже можна вивезти компанію друзів на дику природу, пляж чи заміський комплекс.

Проте як організувати день народження так, щоб кожен із запрошених дійсно відпочив і отримав максимум задоволення від проведеного часу на вашому святі?

Пляжна вечірка: лише купальник та парео.

Проведення літнього свята біля водойми – це завжди вдала ідея. Можливість поєднати приємне у вигляді купання з корисним проведенням свята є чудовим варіантом відпочинку на свіжому повітрі, де кожен з гостей знайде собі розвагу до смаку. Ви можете обрати тематику вечірки, наприклад гавайські наряди або африканські племена чи задати тон на пляжне вбрання: тільки леопардовий купальник чи сорочка з принтами пальм під шорти-бермуди.

Останнім часом популярними є тематичні вечірки, що не залежать від місця проведення та наявності води поруч. Наприклад, в стилі 90-х, дикого Заходу, японської культури аніме тощо. Такі варіанти дозволяють внести різноманітність та додати веселощів для компанії на власному святі, в тому числі – на природі. Емоції всіх гостей у поєднанні зі смачними стравами з вогню – що може бути краще?

Забезпечте святковий антураж квітами.

Організація будь-якого свята – це виключно питання вашої власної фантазії та бюджету на його проведення. Зробити вечір незабутнім можна за допомогою правильно оформленої зони відпочинку. До прикладу, для виїзної вечірки в комплексі для відпочинку можна забронювати літню терасу (якщо планується велика компанія гостей) та прикрасити її свіжими квітами у вигляді зрізаних букетів та живих рослин. Гарні композиції можна привезти з собою або замовити доставку квітів в Києві і кур’єр привезе обрані букети чи необхідну кількість квітів одного сорту прямо на ваше свято.

До речі, в Європі набирає популярності рух, де на свято іменинник дарує невеликі презенти кожному гостю, демонструючи чемність у відповідь символічним подарунком. Для такого невеликого презенту можна використати букетики квітів (наприклад, монокомпозиція з одного суцвіття гортензії в обгортці класичного букета виглядає неймовірно стильно і незвично).

Придумайте шоу-програму.

В залежності від обраного стилю свята та його тематики необхідно продумати хоча б декілька івентів, які підтримають тему свята. Для мафіозної вечірки гарними варіантами можуть стати карткова гра в міську мафію та конкурс з варіантами відповідей на традиції та неписані закони сицилійських мафіозних структур початку XIX ст.

Для легкої гавайської вечірки можна обрати рухливі івенти: прохід під жердиною в танці під музику, парний конкурс на підняття кокоса від зони талії до голови без рук тощо. Чим цікавішу програму заходів ви заплануєте, тим більше емоцій отримають гості свята і будуть згадувати ваш день народження як щось дійсно незвичне і надзвичайне.

Якщо вам складно обрати тематику свята, спробуйте підібрати варіанти з популярних тем для вечірок:

- гавайська вечірка біля водойми;

- свято в стилі «Гетсбі» (культура 20-х років минулого століття);

- гонзо-вечірка (стиль тупаків і тупняків в усіх проявах);

- вечірка в стилі агента 007;

- тематика 90-х років;

- жіночий івент в стилі «Відчайдушні домогосподарки».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ