Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Де цікаво та з користю провести час цими вихідними у Львові

Редакція Гал-інфо підготувала невеличкий список цікавих подій у Львові, куди можна завітати цими вихідними.

16 грудня

 
  • Благодійний івент “Як українська інтелігенція задавала тренди в Європі”

 

Подія відбудеться о 17:00 на вул. Грабовського 11. Відвідувачі матимуть можливість більше дізнатись про своє коріння, предків та унікальність українського народу. 

Також, спікер Гірняк Мар’яна розповість більше про те, як українці вплинули на світову моду. Всі виручені кошти підуть на пошиття зимового одягу для 125 бригади Збройних Сил України. 

 
  • 35 років Народному театру сатири та 20 років Зразковому театру - студії “Під мостом”

 

35 років тому Валерій Москаленко заснував театр сатири “Під мостом” та дитячу театральну студію.

Усіх охочих запрошують відсвяткувати річницю разом та насолодитись розважальною концертною  програмою в яку входять: уривки вистав, стендапи та гуморески.

Святкування відбудеться у Палаці Гната Хоткевича  о 17:00. 

 
  • Новорічна Арт-Зустріч 

 

Артстудія IdeaArt запрошує на особливу зустріч, яка наповнена теплом та творчим настроєм. Під час майстер-класу кожен матиме можливість розписати ялинкові кульки або створити власну картину на зрізі дерева. Подія відбудеться о 12:00 на вул. Стефаника 16. Зазначимо, вміння малювати не обов'язкове та перед майстер-класом необхідно зареєструватися.

 

17 грудня 

 
  • Опера “Страшна помста” 

 

Львівська національна опера запрошує на містичну історію про страшну розплату за жахливі злодіяння. Опера “Страшна помста” популярного українського композитора Євгена Станковича за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя не залишить байдужим жодного.

Композиція  особливо актуальна в контексті спільної помсти та віддзеркалює події сьогодення. Глядачів очікує резонансна подія, що увійшла до списку вистав у номінації “Світова прем'єра року”. Опера відбудеться о 17:00

 
  • Якось на свят вечір

 

Театр імені Марії Заньковецької запрошує львів'ян та гостей міста на різдвяний концерт “Якось на свят вечір”, виступ розпочнеться о 17:00. 

Глядачів очікує святковий настрій, адже саме на Святвечір збирається родина та лунає коляда, а Львів перетворюється на казковий вертеп. Організатори запрошують насолодитись мелодіями, які знайомі нам ще з дитинства.  

 
  • День народження Stand Up Battle Club

 

Stand Up Battle Club святкує 7 років та запрошує всіх, хто любить посміятись, лунатимуть найкращі та свіжі жарти.

Стендап відбудеться в Центрі Довженка на проспекті Червоної Калини,81 о 19:00. У цей вечір виступатимуть найкращі коміки та друзі клубу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ