Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Де у Львові можна отримати безплатне лікування препаратом Онівайд

У Львівському онкоцентрі відтепер пацієнти з метастатичною аденокарценомою підшлункової залози зможуть отримати безкоштовне лікування препаратом Онівайд. Про це повідомляє ЛОР.

Цей високоефективний препарат значно покращує результати лікування та підвищує якість життя пацієнтів.

Онівайд, призначений для лікування метастатичного раку підшлункової залози, діє шляхом атакування та знищення ракових клітин. Завдяки цьому пухлина зменшується, а метастази перестають поширюватись по організму. Окрім високої ефективності, препарат зменшує дискомфорт та біль, пов'язані з хворобою, і майже не викликає побічних реакцій.

На жаль, через високу вартість препарату, держава поки що не може закуповувати Онівайд для пацієнтів. Проте Міністерство охорони здоров’я України отримало цей препарат як гуманітарну  допомогу та розподілило його між онкологічними закладами країни.

«Львівський онкоцентр отримав 100 флаконів Онівайду, що дозволить багатьом пацієнтам безкоштовно отримати високоефективне лікування метастатичного раку підшлункової залози. Це стане значним кроком у покращенні надання медичної допомоги в онкоцентрі та ефективно підвищить рівень лікування пацієнтів.

Ми висловлюємо щиру подяку Міністерству охорони здоров’я України за їхню надважливу роботу. Також дякуємо компанії Servier Ukraine за підтримку українських онкопацієнтів та ГО "Афіна. Жінки проти раку", зокрема віцепрезидентці організації Вікторії Романюк, за надану допомогу. Ця підтримка дозволить значно покращити медичну допомогу та зберегти здоров’я наших громадян, що є нашим пріоритетом» - розповідають у Львівському онкоцентрі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ