Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Де замовити квитки на концерти у Ризі онлайн

Перебуваючи у Латвії у відрядженні чи інших важливих справах, не забудьте трошки розвіятися, відпочити від буденних справ, відвідавши, між іншим, концерт якогось класного виконавця.

Певна річ, для цього потрібно мати на увазі профільний сайт, на якому можна не тільки дізнатися про найближчі концертні заходи, але й без зайвих зусиль замовити квитки.

А Афіша Риги завжди доступна на відомому сайті Mticket – тут завжди актуальна інформація про прийдешні концерти у столиці Латвії, а також можливість купити квиток на таку подію. І мова йде не тільки про виступи латвійських естрадних зірок, до цієї балтійської країни часто приїжджають з гастролями відомі зірки, а також виконавці з України.

Сервіс Mticket – чому це кращий вибір

Перше враження від сайту – максимум інформації про концертні заходи. Крім того, варто відзначити інтуїтивно зрозумілий і зручний вебсайт, що значно полегшує його використання як на мобільному телефоні, так і на комп’ютері.

Також варто відзначити й такі переваги сервісу:

  • По-перше, просте замовлення квитків – просто обираєте подію, затим вибираєте дату і оформляєте замовлення всього в декілька кліків;
  • По-друге, покупець може на власний розсуд обрати ряд та місце, яке йому найбільше до вподоби;
  • По-третє, оплата будь-яким зручним способом. Наприклад, безготівковим способом, який зараз найбільш популярний.

Крім того, на сайті можна підписатися на розсилку новин, щоб таким чином не упустити актуальну інформацію.

І ще один важливий момент: популярний сервіс з продажу квитків Mticket також дає змогу пропонувати власну концертну подію, відтак просувати її та реалізувати квитки. Тобто це економія на піарниках, рекламістах, таргетологах, маркетологах та інших фахівцях, яких потрібно залучати до цієї справи.

Перебування у латвійській Ризі – це не означає, що вам доведеться у вільний час сидіти в квартирі чи просто обмежуватись короткотривалими прогулянками містом. З сервісом Mticket ви маєте змогу відвідати концерти улюблених виконавців, а значить добре відпочити та трохи відволіктись.

Коли ви хочете швидко та надійно замовити квитки у Латвії на ту чи іншу концертну подію, не варто трати час на пошуки підхожого сервісу у пошуковій системі. Просто завітайте на Mticket та оберіть те, що вам найбільше до душі. Великий вибір подій, швидке оформлення квитків та фахова клієнтська підтримка – гарантовані.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ