Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація Львівщини взяла участь у вшануванні героїв-крутянців на станції Крути

29 cічня делегація Львівщини, зокрема депутат Львівської обласної ради, заступник начальника управління з питань соціально-культурної діяльності Львівської обласної ради Андрій Холявка, народні депутати від Львівщини, представники громадських організацій та учні Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут взяли участь у заходах із вшанування 95-річчя подвигу героїв-крутянців, які відбулися біля Меморіалу пам’яті Героїв Крут, що на залізничній станції Крути в Чернігівській області. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Ушанування розпочалося зі спільного молебню священиків УПЦ КП та УГКЦ. Службу очолив єпископ-помічник Київської архиєпарії УГКЦ владика Йосиф Мілян.

Потім відбулося віче. У своєму виступі на вічі Андрій Холявка сказав: „Так як церква стоїть на крові праведників, так нація стоїть на крові героїв. Ті, хто впали на полі битви під Крутами, своєю кров’ю дали нації сили і наснагу”.

Також Андрій Холявка передав вітання від голови Львівської обласної ради, депутатського корпусу та громади Львівщини усім, хто зібрався того дня на місці подвигу героїв-крутянців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ