Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Делегація UEFA відзначила рівень підготовки Харкова до Євро-2012 – Ігор Шурма

Делегація UEFA під керівництвом генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора залишилася задоволеною підготовкою Харкова до чемпіонату з футболу Євро-2012 - про це в коментарі „Гал-info” сказав заступник міського голови Харкова Ігор Шурма.
„Я спостерігав за Девідом Тейлором і помітив, що він був приємно вражений. На його думку, Харків - одне з міст, де до організації чемпіонату підійшли спільно і виважено як місто, так і обласна адміністрація. На його думку, це великий крок до успіху”, - розповів Ігор Шурма. Обсягами робіт на стадіоні, аеропорті та інших об’єктах був вражений не лише генеральний секретар UEFA, а й голова Федерації футболу України Григорій Суркіс та віце-прем’єр-міністр Іван Васюник. „Васюник був заскочений тими змінами, які є у місті. Він нарешті зрозумів, що його невірно інформували про хід підготовки Харкова до чемпіонату”, - зазначив Ігор Шурма.
Нагадаємо, що вчора в Україну прибула офіційна делегація UEFA під керівництвом генерального секретаря Девіда Тейлора. З 2 по 5 лютого інспекційна група, до якої також входять директор Євро-2012 Мартін Каллен, комерційний директор УЄФА Філіпп Марграфф, голова спонсорського комітету та розвитку змагань Алан Рідлі та керівник підрозділу Євро-2012 з питань організації заходів Лукас Ахерман, відвідає п’ять українських міст − Київ, Харків, Дніпропетровськ, Одесу та Львів. Делегація вже побувала у Києві та Харкові і сьогодні прибула до Дніпропетровська. До Львова інспектори прилетять завтра ввечері. Гостей в українському турне супроводжують віце-прем’єр-міністр Іван Васюник та президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ