Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Депутат Мусій закинув Синютці, що 15 млн «полетіли за димом»

«Напевно, на бензин грошей вже не вистачило, полетіли за димом. Мабуть, чиновники Міністерства, голова Сокальської РДА Пелих разом з головою Львівської ОДА Синюткою надзвичайно спритно і головне «дуже успішно» вже освоїли державні мільйони. Результат у всій «красі» – терикон горить, люди потерпають від викидів та їдкого диму», – зазначив у коментарі депутат міжфракційного об’єднання «Народний контроль» у ВРУ Олег Мусій.

Так він прокоментував той факт, що попри виділені з бюджету 15 млн грн на ліквідацію пожежі терикони Львівської збагачувальної фабрики біля Червонограда продовжують палати.

«Розпорядження Кабміну про виділення з резервного фонду Міністерству енергетики та вугільної промисловості 15 мільйонів було ще в кінці вересня, а проблему не просто не вирішено – ситуація тільки погіршується. Я їздив на терикон, там відкрите полум’я. Впродовж останніх 13 місяців такого відкритого вогню ще не було», – констатував нардеп.

Він також зазначив, що на місці пожежі немає жодної машини ДСНС для гасіння займання.

На його переконання проблема із ліквідацією пожежі полягає не в нестачі коштів, а у повній непрофесійності виконавців і їх нездатності так як слід організувати роботу.

Виникає запитання: чому неефективні чиновники досі сидять у своїх кріслах?», – обурився депутат, - повідомила прес-служба партії "Народний контроль".

Фото - УНІАН. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ