Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Депутати Львівщини затвердили програму газифікації населених пунктів

Сьогодні, 5 грудня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати затвердили програму газифікації населених пунктів Львівської області на 2018 – 2020 роки. «За» проголосувало 60 депутати, передає кореспондент Гал-інфо.

Як сказано у програмі, у Львівській області газифіковано 42 міста, 32 селища міського типу, із 1850 сільських населених пунктів не газифіковано 25%, що становить 462 сільських населених пунктів. Рівень газифікації в цілому по області складає 75%.

Нижчий рівень газифікації в Жидачівському, Жовківському (Рава-Руський напрям), Перемишлянському, Сколівському, Сокальському, Старосамбірському та Турківському районах.

Мета програми – завершення розпочатого будівництва підвідних газопроводів до населених пунктів області, будівництва нових підвідних газопроводів із встановленням автоматизованих систем контролю.

Обсяг фінансування на реалізацію програми за рахунок обласного бюджету становить 26 млн грн.. спів фінансування з місцевих бюджетів становить не менше 10% від передбачених коштів обласного бюджету.

На 2018 рік передбачено 4,4 млн грн.(обласний бюджет – 4 млн грн, місцеві скарбничики та інші джерела – 400 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ