Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати обурились чому матеріальні допомоги роздає лише Садовий

Сьогодні під час засідання постійної депутатської комісії з фінансів та планування бюджету ЛМР, розглядали звернення управління соцзахисту стосовно одноразових матеріальних допомог.

Зазначимо, що звернення управління соціального захисту про виділення додаткових коштів з бюджету Львівської міської територіальної громади в загальній сумі 700,00 тис. грн для виплати одноразових матеріальних допомог було підготовлене згідно з розпорядженнями Львівського міського голови Андрія Садового.

Члени бюджетної комісії підтримали дане питання, однак керівницю комісію Наталію Шелестак обурило, чому дані виплати роздає лише Андрій Садовий.

"Велике прохання до вас Вікторія Вікторівна (Вікторія Довжик - директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради, - ред.), я розумію, що у нас тільки міський голова має купу грошей, щоб роздавати допомоги. Хотілось би, щоб на наступний рік ми продумали механізм, який буде логічний - це гроші бюджету і депутати так само приймають в цьому участь. Ми або це робимо від всіх, або ні від кого і відправляємо це на соцзахист. Тому, що це не зовсім справедливо. Давайте продумаємо адекватніший механізм при формуванні нового бюджету", - зокрема заявила керівниця бюджетної комісії Львівської міської ради Наталія Шелестак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ