Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держприкордонслужба попередила про черги на кордоні з Польщею

Напередодні новорічних свят пасажиро-транспортний потік на українсько-польському кордоні збільшився на 10-12 %.Через погіршення погоди та відключення електроенергії можлива нестабільна робота електронних систем контрольних служб у пунктах пропуску.

Про це повідомили в Державній прикордонній службі України (ДПСУ), пише Суспільне. Зазначається, що станом на 11 ранку 19 грудня пункти пропуску на західному кордоні України працюють в штатному режимі.

"Прикордонники докладають зусиль задля якомога швидшого оформлення пасажирів та транспортних засобів, особливо з урахуванням низьких температур. Зауважимо, що традиційно з наближенням Різдвяних та Новорічних свят, а також у вихідні, на українсько-польському кордоні відмічається збільшення пасажиро-транспортного потоку. Впродовж вихідних інтенсивність руху зросла на 10-12 %", — йдеться в повідомленні.

Сьогодні вранці лише у пунктах пропуску "Угринів" та "Краківець" спостерігаються черги близько 30-40 легкових автомобілів у напрямку виїзду до Польщі, перед "Устилугом" ще близько 60. У пункті пропуску "Шегині" 50 легковиків очікують у черзі на в’їзд в Україну. Також наявні черги по кількасот вантажівок, в обох напрямках, у пунктах пропуску "Рава-Руська", "Краківець" та "Шегині".

У пресслужбі також відзначили, що через погодні умови на вузьких відрізках дороги, де стоять ваговози, можливий ускладнений проїзд та рух транспорту по зустрічних смугах.

Водночас на кордонах у Закарпатті та Чернівецькій області накопичення пасажирського транспорту немає. Прикордонники закликали громадян врахувати цю інформацію під час планування закордонних поїздок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ