Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Детективи НАБУ затримали суддю Солом’янського райсуду міста Києва

1/2
Детективи НАБУ затримали суддю Солом’янського райсуду міста Києва, - прес-служба НАБУ.

Затримано суддю Солом’янського райсуду міста Києва разом із співучасником за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст. 190; ч.2 ст. 15; ч.4 ст. 27; ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України ("Заволодіння чужим майном шляхом обману в особливо великому розмірі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб та закінчений замах до підбурювання на пропозицію і надання неправомірної вигоди службовій особі, за попередньою змовою групою осіб, за вчинення в інтересах третьої особи дій з використанням наданої їй влади").

Зловмисників викрили детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП, спільно із слідчими Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури та працівниками Департаменту захисту економіки Нацполіції.

Служителя Феміди та його співучасника затримано в порядку пп.1, 3, ч.1 ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадуємо, що Конституція України (ст. 126) та Закон України «Про судоустрій і статус суддів» (п.2 ч.2. ст. 49) надають право затримувати суддів під час або відразу ж після вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ