Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Через негативні висловлювання: звільнено першого заступника директора НАБУ

Директор НАБУ ухвалив рішення про застосування дисциплінарного стягнення у вигляді звільнення до першого заступника Директора Бюро за вчинення дисциплінарного проступку – порушення Присяги державного службовця, порушення правил етичної поведінки державних службовців, Закону України «Про державну службу», Кодексу етики працівника НАБУ.
Гізо Углава

Як повідомляють у пресслужбі НАБУ, службове розслідування та надалі Дисциплінарна комісія НАБУ встановила, що перший заступник Директора вчинив низку дій та висловлювань негативного характеру, спрямованих на персональну та професійну дискредитацію працівника бюро, який подав службову записку про можливі факти витоку інформації.

Крім того, зазначені дії сформували у працівників НАБУ розуміння можливості настання негативних наслідків за викривальну діяльність, що є неприпустимим порушенням найвищих стандартів етики та доброчесності, якими мають керуватись в своїй роботі працівники та вище керівництво НАБУ.

Довідка:

Гізо Трістанович Углава – грузинський та український державний діяч, перший заступник директора Національного антикорупційного бюро. 2015 року отримав громадянство України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у липні стало відомо, що посадовці Волинської митниці викрили на зловживаннях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ