Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ділянку дороги Т-14-25 між Городком та Повітно почали асфальтувати

Розпочали роботи з асфальтування ділянку дороги Т-14-25 між Городком та Повітно. Про це повідомили 6 жовтня Гал-інфо у прес-центрі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Розпочали роботи з укладання нижнього шару асфальтобетону на дорозі Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка між Городком та Повітно.

Ділянку довжиною понад 8 км капітально ремонтують у межах реалізації Державного інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області".

На сьогодні вже близько 2 км шляху заасфальтовано з попереднім укріпленням основи із щебенево-піщаної суміші. Крім цього, у селі Повітно ремонтуємо мостовий перехід через річку Стара.

Варто зазначити, у 2020 році заплановано завершити капітальний ремонт та часткову реконструкцію дороги Т-14-25 на ділянці від Миколаєва до Городка і з'єднати між собою відремонтованою дорогою дві міжнародні траси М-06 Київ - Чоп та М-11 Львів - Шегині. Відремонтувавши ділянку Городок - Повітно ми продовжимо маршрут якісним дорожнім покриттям у напрямку ще однієї міжнародногї дороги М-10 Львів - Краковець.

Нагадаємо, ділянка дороги, яку ремонтують, закрито для проїзду транспорту. Рух усіх видів транспортних засобів направлено автомобільною дорогою М-11 Львів — Шегині та через населені пункти Воля Бартатівська, Мшана та Залужжя.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині розпочали капітальний ремонт ще однієї дороги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ