Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти із Львівщини здобули медалі на "Олімпіада геніїв України"

Вихованці комунального закладу ЛОР Львівська обласна Мала академія наук здобули перемоги у Національному фіналі Міжнародного конкурсу Genius Olympiad - "Олімпіада геніїв України".

Про це інформує пресслужба ЛОР.

Загалом у національному етапі GENIUS Olympiad Ukraine 2022 взяли участь 996 учасників з 23 областей нашої держави. Учні Львівської обласної Малої академії наук презентували 17 проєктів та отримали високі нагороди.  

Гран прі конкурсу у категорії "Наука" отримали одинадцятикласники Олег Іванків та Юрій Сагайдак.

Золоті медалі у категорії "Креативне письмо" здобули учні старших класів Катерина Ковальчук, Матвій Костецький, Марія Сірська.

Талановиті діти з Львівщини також завоювали 4 срібні та 2 бронзові медалі конкурсу, крім того, 4 почесні нагороди "GENIUS Olympiad".

Список переможців Всеукраїнського конкурсу «Олімпіада геніїв України» організатори опублікували на сайті:  https://ukraine.geniusolympiad.org/finalists.html

Важливо, що за результатами оцінок журі комунальний заклад Львівської обласної ради "Львівська обласна Мала академія наук учнівської молоді" отримав відзнаку найефективніший результат закладу освіти GENIUS Olympiad Ukraine 2022.

"Вітаємо переможців та щиро бажаємо нових звершень, прагнень змінити світ на краще та умінь, щоб реалізувати ці прагнення! І пам'ятаймо, що велика перемога народжується малими починаннями! Слава Україні!", - наголошують працівники академії.

Довідково: "GENIUS Olympiad" це найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, який охоплює науку, бізнес та мистецтво. Метою заходу є сприяння глобальному розумінню екологічних проблем і досягненню сталого розвитку за допомогою фундаментальних наук, мистецтва, креативного письма, інженерії, дизайну та розвитку бізнесу.

За задумом організаторів, конкурс спонукатиме молодь до вирішення викликів та створює можливості отримання знань і розвитку навичок, необхідних лідерам майбутнього.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ