Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітям загиблих рятувальників виділили кошти на оздоровлення

Львівська обласна рада виділила 100 тис. гривень на оздоровлення дітей рятувальників, які загинули торік під час трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Відповідне рішення ухвалили депутати у вівторок, 30 травня, під час сесійного засідання. Повідомила прес-служба ЛОР.

Відтак, п`ятьом дітям нададуть по 20 тис. грн одноразової адресної допомоги на оздоровлення.

Кошти виділили, внісши зміни в Комплексну програму соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014-2017.

Нагадаємо, 28 травня 2016 року сталась пожежа на звалищі побутових відходів у селі Грибовичі на Львівщині. Рятувальники кілька днів гасили вогонь, але 30 травня стався зсув ґрунту і четверо людей – рятувальники ДСНС Андрій Вненкевич, Юрій Рудий, Богдан Юнка і комунальник Олександр Бутін (його тіло не знайшли) – опинились під завалами сміття. Під завалами, на глибині близько шести метрів, знайшли тіла трьох рятувальників. Пошук зниклого комунальника зупинили через загрозу ще одного обвалу. За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою було відкрито кримінальне провадження.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ