Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітям-сиротам Буського та Золочівського районів передали подарунки

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування Буського та Золочівського районів отримали подарунки до Дня святого Миколая. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Сьогодні, 17 грудня, заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень передав телевізори та іграшки дітям-сиротам та дітям, які виховуються в прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу або є під опікою.

Телевізори – це подарунок Львівщині від Міністерства цифрової трансформації України та Офісу Президента. У Буському районі їх отримали 3 дитячі будинки сімейного типу, ще 3 – сім’ї опікунів, в яких, крім підопічних, виховується троє і більше дітей, 2 – прийомні сім’ї. На Золочівщині телевізори отримали 2 дитячі будинки сімейного типу, 3 – сім’ї опікунів.

Іграшки, які подарували дітям, були конфісковані на Одеській митниці. Президент України Володимир Зеленський запропонував роздати їх дітям, які цього потребують. Уряд підтримав Главу держави. Відповідно до постанови Кабміну, усі іграшки пройшли сертифікацію і є безпечними для дітей.

Крім іграшок, дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування із сільської місцевості подарували солодощі та торбинки з світловідбиваючими елементами.

Зазначимо, такі подарунки до Дня святого Миколая отримали діти з усіх районів області. 

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, до Дня св. Миколая дітям-сиротам на Львівщині подарують майже 5 тис. іграшок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ