Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Дівчині, що обібрала львівські ресторани, загрожує 3 роки в'язниці

За шахрайство у львівських ресторанах 21-річній зловмисниці загрожує 3 роки за ґратами, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що раніше судима за аналогічні злочини дівчина навідувалась у ресторанні заклади міста та, представляючись замовником банкету, скасовувала їх. Водночас зловмисниця забирала наданий справжніми клієнтами завдаток.

Користуючись довірою працівників, шахрайці вдалось видурити понад 22 тис. грн. 

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, співробітники Франківського відділу Нацполіції Львівщини повідомили про підозру 21–річній мешканці міста Біла Церква, яка упродовж червня-липня цього року вчинила у Львові одинадцять епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.190 КК України (заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство), вчинене повторно).

Враховуючи обґрунтованість підозри, а також існуючі ризики ухилення вказаної особи від слідства та суду, ухвалою слідчого судді Франківського районного суду м.Львова, 21.07.2018, до фігурантки застосовано запобіжний захід у вигляді більше 35 тис. грн застави.

За вчинене лиходійці загрожує до 3 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ