Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ДК «Газ України» розподілила планові ресурси природного газу на лютий 2006 р.

ДК «Газ України» через об’єднане диспетчерське управління ДК «Укртрансгаз» на підставі укладених договорів розподілила планові ресурси природного газу окремим категоріям споживачів на лютий 2006 р. Населенню й бюджетним установам і організаціям на лютий 2006 року ДК «Газ України» виділено (за фондами обласних державних адміністрацій) 2,9 млрд куб. м природного газу.
 Підприємствам комунальної теплоенергетики, що виробляють тепло для населення й бюджетних установ і організацій, на першу декаду лютого виділено 474,2 млн куб. м газу.
 Договори на постачання природного газу для населення й бюджетних установ і організацій Компанією укладено з усіма регіональними підприємствами з газопостачання та газифікації, окрім  ВАТ «Донецькміськгаз».
 Природний газ для населення й бюджетних установ і організацій реалізовуватиметься через регіональні підприємства з газопостачання та газифікації за такими цінами за 1000 куб. м газу: населенню - по  175 грн (за наявності газових лічильників); по  190 грн за відсутності газових лічильників; бюджетним установам і організаціям – по 288 грн.
 Договори на постачання природного газу до кінця опалювального сезону (до 30 квітня поточного року) ДК «Газ України» уклала з 800 підприємствами комунальної теплоенергетики, тепловими електростанціями, електроцентралями й котельнями, що виробляють тепло для населення і бюджетних установ.
 Згідно з договірними умовами, Компанія зобов’язується постачати кожні 1000 куб. м природного газу підприємствам ТКЕ (з урахуванням тарифу на транспортування газу) за такими цінами: по 263,4 грн - для підприємств ТКЕ – платників податку на додану вартість; по 304,5  грн – для підприємств - неплатників податку на додану вартість. Про це сьогодні, 2 лютого, повідомила прес-служба ДК „Газ України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ