Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Для їзди по Львову підходять лише повнопривідні джипи, - голови райадміністрацій

Сьогодні голови Галицької та Личаківської районних адміністрацій випросили собі службові автомобілі Mitsubishi Outlander мотивуючи це корпоративною етикою та поганим станом доріг у Львові.
Ілюстративне фото: Mitsubishi Outlander

Сьогодні під час засідання комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради розглядали питання про погодження умов фінансового лізингу для придбання легкових автомобілів, службового використання районними адміністраціями. Для потреб районних адміністрацій планують закупити автомобілі Mitsubishi Outlander.

Як зазначив під час обговорення голова Личаківської районної адміністрації Орест Тимчишин: "Ми дивилися, щоб це був кросовер середнього класу з повним приводом, щоб ми могли ним нормально по снігах, по теренах, по селах їздити".

Голова Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля додав: "Минулої комісії пропонували на велосипедах їздити, ми не маємо нічого проти в літній період, але як їздити за піскосієм на велосипеді, я собі не уявляю".

"Ну не купимо їм Mitsubishi, а що купимо? "Daewoo Nexia"?", - підсумувала депутатка від "Самопомочі" Вікторія Довжик.

В цій ситуації виникають логічні питання: а дороги від снігу чистити не пробували? Та якими непролазними теренами і селами планує їздити голова Личаківської районної адміністрації міста Львова? Чи не на полювання та риболовлю? І чому для потреб міських районних адміністрацій не придбати значно дешевші кросовери "Renault Duster", які, зокрема, використовує Національна поліція України?

Як голови львівських райадміністрацій випрошували собі джипи верхньої цінової планки середнього класу, в той час, коли у Львові не виконують суспільно необхідні програми, можна подивитись на відео.

До слова, комісія таки підтримала це питання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ