Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для людей похилого віку у Львові організовують свято

Традиційно до святкування Дня людей похилого віку, що відзначається 1 жовтня, міський територіальний центр запрошує львів’ян на свято уже цієї п’ятниці, 29 вересня. Подія розпочнеться о 14:00 у Центрі Довженка. Вхід – вільний. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Щасливих днів та моментів може бути безліч, головне – вміти їх помічати. У час війни, як ніколи, важливо бути разом, не залишатись на самоті зі страхами чи тривогами. Тому ми щиро запрошуємо доєднатись до нашої святкової атмосфери», – кажуть організатори.

Учасниками святкового концерту будуть: хор “Львівська дефіляда” та колектив “Відлуння сердець”, зірки Тетяна Замрій, Liubomir Sax, Anna Laskar, Станіслав Буденкевич, соліст Львівської національної філармонії Антон Прокопець, вокаліст гурту “CRY Неба”, гурт SECRET FOREST. Ведучий – Микола Мазепа.

Міжнародний день людей похилого віку відзначається щорічно 1 жовтня уже понад 30 років. Це гарний привід звернути увагу на соціальний захист пенсіонерів, створення сприятливих умов їх життя у громаді, допомоги в реалізації себе після завершення роботи. «Кожен з нас може запропонувати свою допомогу стареньким сусідам, рідним та знайомим – іноді важливо просто бути поруч», – наголошують організатори.

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування уже 14 років опікується самотніми людьми похилого віку. Крім соціальної допомоги вдома, він також організовує денне дозвілля та надає можливість змістовно та весело провести час у колі «своїх» людей: це і танці, і малювання, екскурсії, походи в театр тощо. Результатом роботи також є хор «Львівська дефіляда» і танцювальний колектив «Відлуння сердець», які візьмуть участь у святковому концерті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ