Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для молоді Львова проведуть дитячо-молодіжний форум «Святкуємо Воскресіння разом»

У музеї народної архітектури та побуту Шевченківський гай 25 квітня відбудеться дитячо-молодіжний форум «Святкуємо Воскресіння разом» - повідомила прес-служба Львівської міської ради. Організатором заходу є Молодіжна комісія Львівської архиєпархії УГКЦ за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації та Центру творчості дітей та юнацтва Галичини.
Як розповіли в молодіжній комісії Львівської архиєпархії УГКЦ, програма свята складатиметься із трьох частин: духовної, фольклорної та концертної. Розпочнеться свято молитвою о 14.00 год. Опісля до 17.00 відбуватиметься мистецька програма, в рамках якої проходитимуть гаївки та майстер-класи із народних ремесел. Зокрема, учасники матимуть змогу навчитись розписувати писанки, ліпити глечики, робити ляльки-мотанки та інші національні атрибути. Також в цей час відбуватимуться виступи дитячих вокально-хореографічних колективів, відбуватимуться спортивні естафети.
Завершальною частиною форуму буде святковий концерт «Дух нації», участь в якому візьмуть Павло Савран, Злата, Софія Федина, команди КВК «Галицька Ліга», переможець проетку «Шанс» Павло Табаков та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ