Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для популяризації технічних напрямів: Lviv Open Lab співпрацює з Lviv Tech Cluster

Простір популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab підписав меморандум про співробітництво із Lviv Tech Cluster. Співпраця передбачатиме популяризацію технічних і інженерних напрямів серед молоді, підтримку професійно-технічної освіти та налагодження співпраці з галузевим бізнесом, — інформує ЛМР.
Фото: ЛМР

Завдяки меморандуму команди Lviv Open Lab та Lviv Tech Cluster разом сприятимуть розвитку технологічного сектору у місті та області, створюватимуть умови для інноваційного та технологічного прогресу у різноманітних сферах діяльності, а також розвиватимуть лабораторії молодіжного простору Lviv Open Lab.

Команда Lviv Tech Cluster та компанії-партнери кластеру братимуть участь у проведенні курсів, тренінгів та інтенсивів у молодіжному просторі Lviv Open Lab, які спрямовані на підвищення рівня технологічної грамотності, підприємницьких навичок та інноваційного мислення у молодих людей. Разом створюватимуть програми, що сприятимуть розвитку STEAM-освіти та стартап-культури у місті.

«Ми хочемо розвивати освітній напрям і популяризувати технічні професії серед молоді. Важливо починати не з університетських програм, а зі співпраці з неформальними освітніми курсами, тим паче, що у Lviv Open Lab є усе необхідне для опанування хардових навичок і молодь, яка охоче відвідує простір», – зазначає Володимир Чернюк, виконавчий директор Lviv Tech Cluster.

«Перед нами постають виклики, де ми розуміємо, що сьогодні потребуємо більше молодих мотивованих спеціалістів і спеціалісток у технічних і інженерних напрямках.  Для цього ми прагнемо розвивати ці напрямки у Lviv Open Lab: організовуємо цікаві та практичні профорієнтаційні курси для молоді, шукаємо експертів у різних галузях.  Надалі хочемо, аби активні учасники та учасниці  наших освітніх заходів, після того, як отримали певні навички у лабораторіях, могли йти далі, не тільки ознайомлюватись із підприємствами, але й отримати стажування», – розповідає Анастасія Мартинюк, керівниця Lviv Open Lab.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ