Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для соціальних працівників Львівщини закупили велосипеди

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, для соціальних працівників Львівщини закупили велосипеди.

Для соціальних робітників районних територіальних центрів соціального обслуговування, які надають соціальні послуги незахищеним мешканцям гірських територій Львівської області, закупили 221 велосипед.

Загалом велосипеди отримають соціальні робітники Дрогобицького, Турківського, Старосамбірського, Сколівського  Самбірського районів.

Соціальні працівники територіальних центрів мають чимало одиноких і хворих людей похилого віку та за день проходять не один кілометр. Нерідко соціальні працівники приносять замовлення підопічних: продукти харчування, ліки, продовольчі товари. Крім цього, їм ще необхідно зробити чимало хатніх справ  вдома у них: прибрати, виконати іншу хатню роботу, допомогти у приготуванні їжі тощо.

Транспорт, який було придбано для соціальних робітників, стане у нагоді під час виконання функціональних обов’язків із надання соціальної допомоги людям похилого віку, особам з інвалідністю, які опинились в складних життєвих обставинах.

Станом на 20.12.2018 згідно умов поставки товару передано 50 велосипедів у Сколівський та 44 велосипеди у Старосамбірський райони.

До кінця 2018 року буде передано усі велосипеди до районних територіальних центрів.

Закупівлю велосипедів здійснено в рамках програми «Нові точки зростання для сталого розвитку гірських територій Львівської області».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ