Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До Державного земельного кадастру внесено 21 млн земельних ділянок

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру продовжує активне наповнення Державного земельного кадастру відомостями про земельні ділянки. Про це проінформували у прес-службі Держгеокадастру.

Для прикладу, станом на 23 грудня 2019 року до Державного земельного кадастру внесено відомості про 21,0 млн земельних ділянок загальною площею 43,8 млн га (протягом останнього тижня – 46,2 тис. новосформованих земельних ділянок площею 118,3 тис. га), зокрема, 14,0 млн земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 30,8 млн га.

Також триває процес внесення відомостей до Державного земельного кадастру щодо адміністративно-територіальних одиниць: станом на 19 грудня 2019 року із загальної кількості населених пунктів на території України за заявами органів місцевого самоврядування внесено відомості про межі 5 543 адміністративно-територіальних одиниць (за останній тиждень – 157) та нормативну грошову оцінку 2 445 населених пунктів (за останній тиждень – 31).

Окрім цього, за минулий тиждень до державних кадастрових реєстраторів надійшло 52,6 тис. заяв про реєстрацію земельних ділянок (зокрема новосформованих, утворених у результаті поділу, об’єднання та встановлення або відновлення меж). За результатами їхнього розгляду зареєстровано 48,0 тис. земельних ділянок, серед яких 43,2 тис. заяв, сформованих сертифікованими інженерами-землевпорядниками в режимі он-лайн, за результатами розгляду яких зареєстровано 38,6 тис. земельних ділянок.

Загалом головними управліннями Держгеокадастру за період з 12 по 19 грудня 2019 року через ЦНАПи видано 18,8 тис. витягів, зокрема 6,9 тис. витягів, замовлених на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ