Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До дітей Жовківщини завітав ʺРіздвяний конвойʺ з Німеччини

До дітей Жовківщини, які перебувають у складних життєвих обставинах, завітав ʺРіздвяний конвойʺ з Німеччини. Про це повідомили у прес-службі Жовківської РДА.

Протягом року в німецьких садочках, школах та компаніях пакували 9000 подарунків для дітей із соціально незахищених категорій, вразливих родин Львівської області. Зібране доставили спеціальними різдвяними вантажівками в Україну.

Доброчинцям щиро подякувала керівник апарату Жовківської райдержадміністрації Анна Богуш та вручила подяку Жовківської районної державної адміністрації за участь в організації свята для дітей Жовківського району партнерам з Німеччини.

Хлопчики й дівчата з батьками та опікунами насолодилися переглядом Різдвяних мультфільмів та отримали приготовлені для них подарунки від волонтерів. В організації святкового заходу волонтерам з Німеччини допомагали начальник Жовківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Віра Кожушко та її працівники.

Довідково:
Проект ʺРіздвяний конвойʺ на Львівщині реалізовується Львівською обласною державною адміністрацією у співпраці з громадською організацією ʺНародна самооборона Львівщиниʺ, громадською організацією ʺРотарі клуб ʺЛьвів Інтернешнлʺ та партнерами з Німеччини ʺWPK Weihnachtspackchenkonvoi gGmbHʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Дрогобиччину завітав "Різдвяний конвой".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ