Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Конституції у Львові провели акцію "Єдині – Непереможні!"

фото - пресслужба ЛОВА
фото - пресслужба ЛОВА
фото - пресслужба ЛОВА
фото - пресслужба ЛОВА
1/2
Сьогодні, 28 червня, в Україні відзначають 26-ту річницю з набуття чинності Конституції. З цієї нагоди у Львові на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької провели акцію "Єдині – Непереможні!".

В акції взяли участь начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, заступники начальника ОВА, представники військових та силових структур, працівники ОВА, діти внутрішньо переміщених осіб та жителі Львівщини.

Акція розпочалася з виконання гімну України артистами SHUMEI та LAUD. Опісля вони виконали свій хіт «Біля тополі».

У межах акції внутрішньо переміщені дітки з різних куточків держави, які знайшли прихисток на Львівщині, склали з дерев’яних пазлів карту України. Усі вони приїхали зі зони активних бойових дій, зокрема з таких міст як: Попасна, Краматорськ, Маріуполь. Наймолодша учасниця з Краматорська, якій всього лиш 4 роки, мала змогу встановити свою рідну область у карті України. Усі ці дітки проживають в модульних містечках та громадах Львівської області.

Додамо, що декоративну карту областей України виконали працівники і учні державного навчального закладу "Художнє професійно-технічне училище імені Йосипа Станька", яке розташоване у селищі Івано-Франкове Яворівського району Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ