Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня міста у Дрогобичі відновлюють свято близнюків

До Дня міста у Дрогобичі відновлюють свято близнюків та конкурс "Красуня Дрогобича 2021". Про це повідомили 2 вересня Гал-інфо у пресслужбі Дрогобицької міської ради.
Фото ілюстративне

Після кількарічної перерви, пов’язаної із війною на Сході України, а також пандемією COVID-19, у Дрогобичі цього року відновлюють конкурс грації та краси “Красуня Дрогобича – 2021”.

Як повідомила начальниця відділу сім’ї та молоді Олександра Пашко, наразі триває прийом заявок від учасниць. Їх готові приймати до 5 вересня. Сам ж захід запланували провести 20 вересня, у переддень Дня міста.

"Родзинкою цьогорічного конкурсу буде відеопрезентація від учасниць у дещо зміненому форматі. Дівчата мають розповісти не про себе чи свої таланти, а зробити відеопрезентацію про наше місто, своєрідне відео запрошення відвідати його", – розповіла Олександра Пашко.

Окрім цього учасниці конкурсу мають бути готові відповісти на спонтанне запитання від членів журі.
За словами Олександри Пашко, до участі в конкурсі можуть зголошуватися як дрогобичанки, так і юні мешканки Дрогобицької громади. Вік учасниць від 16 до 25 років.

Окрім «Красуні Дрогобича» організатори відновлюють і ще одне цікаве свято – близнюків.

"У нашому місті проживає дві пари трійнят і маємо поза 50 пар близнюків та двійнят. Плануємо на цьогорічний День міста згуртувати усіх цих чудових діток і продемонструвати їхні таланти – спільним зусиллями дати концерт. Тому запрошуємо двійнят, близнят і трійнят зголошуватися", – закликає Леся Пашко.

Також організатори дійства просять зголошуватися спонсорів і меценатів та презентувати талановитій молоді міста цікаві призи. Один із заявлених спонсорів – видавництво «Свічадо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ