Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Незалежності на Сихові відбудеться ярмарок соціальних підприємств

У суботу, 24 серпня, на площі перед центром Довженка відбудеться ярмарок соціальних підприємств. Тут відвідувачів чекають вироби від двох десятків бізнесів. Львів’ян та гостей запрошують завітати на ярмарок, знайти щось для себе та підтримати соціальні підприємства. Про це повідомляє ЛМР.

На ярмарку відвідувачів чекають прикраси з натурального каміння, шопери,  текстильні ляльки, вироби з джинсу, з паперової лози, натурального шнура (сумки, кошики, підтарільники), декоративні вази, підсвічники, кашпо, дитячі аксесуари, товари з харчового силікону для малюків, аромасвічки та декор для дому. Також тут можна буде посмакувати пряниками, джерками (сушеним м'ясом), спробувати горіхові пасти, соуси і снеки.

Ярмарок відбудеться у суботу, 24 серпня, з 11:00 до 17:00 години.

Також відвідувачі зможуть взяти участь у майстеркласах з виготовлення свічок, ліпки з пластиліну, розпису шоперів і виробів із гіпсу, танцювального фітнесу, яскравого аквагриму для дітей, створення оригамі та багато іншого.

Також організатори підготували спеціальні подарунки для підписників сторінки Західноукраїнський кластер соціальних підприємств. Деталі розіграшу шукайте у дописі.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ