Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

До Дня захисника України для літніх львів’ян організовують тематичні заходи

У свято Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисника України та 75-ту річницю створення УПА – 14 жовтня відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян організовує тематичні заходи для своїх підопічних, - прес-служба Львівської міської ради.

До Дня людей похилого віку та Дня захисника України 12 жовтня для літніх львів’ян відбудеться захід «Зорепадом летять роки», концерт за участю дитячих колективів музичних шкіл міста Львова, а також привітання від представників Українського реєстрового козацтва у приміщенні ораторію храму Покров Пресвятої Богородиці.

Наступного дня, 13 жовтня, відвідувачі центрів денного дозвілля відвідають захід до Дня захисника України та святковий концерт за участю музичних колективів Львівського національного університету ім. Івана Франка у будинку офіцерів вул. Театральній, 22.

Також 18 жовтня для людей похилого віку відбудеться «Осінній вальс» –  танцювальний майстер-клас за участю хореографів школи «Едельвейс», а також курсантів Національної Академії сухопутних військ у приміщенні актового залу храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ