Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До кінця року продовжили фотоконкурс «Чисте місто – здорові діти»

ЛКП «Львівспецкомунтранс» продовжило фотоконкурс «Чисте місто – здорові діти» до кінця року. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне ЛМР

Участь у конкурсі можуть взяти учні загальноосвітніх закладів Львівського району. Як пояснюють на підприємстві, учасники конкурсу повинні зробити креативне фото як вони сортують відходи за різними фракціями – змішані, органіка, папір, скло. Переможці отримають цінні подарунки для навчання.

«Увагу молоді потрібно постійно привертати до правильного поводження з відходами, а саме сортування. Бо в такий спосіб ми зменшуємо кількість відходів, які потребують захоронення на полігоні. Відтак наш фотоконкурс є одним з засобів, щоб вкотре акцентувати на цьому.

Учасниками конкурсу можуть бути учні як початкових, так і старших класів, адже умови участі дуже прості. Тому заохочуємо учнів закладів освіти Львівського району долучатися до конкурсу, та отримати подарунки для навчання.

Інформація про переможців та лауреатів буде розміщена на офіційному сайті підприємства та на сторінці Facebook. Номінації та рейтинг буде визначено згодом.

Бажаємо успіху та натхнення всім учасникам!», – розповідають у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Умови для участі в конкурсі:

1) Зробити фото сортування відходів (у форматі JPEG).

2) Надіслати фото на електронну пошту [email protected], зазначивши в темі листа – «Фотоконкурс «Чисте місто». Також не забудьте написати – прізвище, ім’я, по-батькові, контактний номер телефону – власний чи батьків.

3) Підписатися на сторінку.

4) Чекати відповіді від конкурсної комісії та отримати приз.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ