Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова прибув Державний секретар Святого Престолу – П’єтро Паролін

На Львівщині з візитом перебуває Державний секретар Святого Престолу – кардинал П’єтро Паролін. Про це розповів очільник Львівської області Максим Козицький.
Фото: Львівська ОВА

«Під час нашої зустрічі подякував високому гостеві за його присутність на Глобальному саміті миру, який нещодавно відбувся у Швейцарії з ініціативи Президента України.

Попросив передати його Святості, Папі Франциску та ієрархам Святого Престолу вдячність за сприяння у поверненні полонених українців, серед яких зокрема два священники, які починали шлях свого служіння зі Львівщини – Іван Левицький і Богдан Гелета, вони пробули у poсійськoму полоні понад рік та 7 місяців.

У неділю кардинал візьме участь у заключному богослужінні національного паломництва католиків латинського обряду до Всеукраїнського Санктурію Пречистої Діви Марії в Бердичеві.

Дякуємо за те, що ви робите, аби в Україні настав справедливий мир, – зазначив Максим Козьцький.

Довідково:

Кардинал П’єтро Паролін обіймає посаду Державного секретаря Святого Престолу з жовтня 2013 року. У своїй ролі кардинал Паролін відповідає за зовнішню політику Ватикану та має великий вплив на відносини Католицької Церкви з іншими державами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ