Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До Львова приїде очільник «Укрзалізниця» Войцех Балчун

У вівторок, 23 травня 2017 року, голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун перебуватиме з робочою поїздкою у Львові. Очільник галузі представить трудовому колективу регіональної філії «Львівська залізниця» її директора Івана Груника, призначеного в результаті відкритого відбору. Войцех Балчун також проведе прес-конференцію на тему: «Стратегія Укрзалізниці: 5 років прогресу». Про це інформує прес-служба.

Під час прес-конференції Войцех Балчун розповість про стратегічні ініціативи ПАТ «Укрзалізниця» на найближчі п’ять років та очікуваний ефект від реалізації запланованих заходів у бізнес-вертикалях товариства: вантажні перевезення та логістика, пасажирські перевезення, інфраструктура, послуги тяги, виробництво та сервіс.

Нагадаємо, що стратегію розвитку ПАТ «Укрзалізниця» на 2017-2021 роки було схвалено правлінням компанії наприкінці квітня цього року. Документ планується обговорити в трудових колективах товариства та подати на розгляд наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» та Кабінету Міністрів України. 18-19 травня 2017 року стратегічні плани щодо розвитку ПАТ «Укрзалізниця» на п’ять років було презентовано працівникам регіональних філій «Південна залізниця», «Придніпровська залізниця» та «Одеська залізниця».

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у прес-конференції Войцеха Балчуна «Стратегія Укрзалізниці: 5 років прогресу», яка відбудеться 23 травня о 13:15 в приміщенні регіональної філії «Львівська залізниця» (м. Львів, вул. Гоголя, 1).

Акредитація ЗМІ – до 12:00 23 травня за телефонами: (063) 681-94-63, (032) 226-34-90.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ