Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Сестри Ольга та Наталя Пасічник виступлять на фестивалі музичного мистецтва "Віртуози"

1/2
В рамках 38 Міжнародного фестивалю музичного мистецтва "Віртуози" 19 травня о 17.00 виступатимуть сестри Пасічник

Ольга Пасічник – володарка чарівного сопрано. Співачка влучно і тонко передає голосом всю багатогранність і глибину своїх оперних партій, яких в репертуарі співачки понад чотири десятка. Є солісткою найвідоміших оперних театрів світу. Зокрема, Theatre des Champs Elysees, Opera Garnier, Opera Bastille в Парижі, Théâtre Royal de la Monnaie в Брюсселі, Teatro Real в Мадрид, Bayerische Staatsoper в Мюнхені, Komische Oper Berlin, Theater an der Wien в Відені, Grand Théâtre de Geneve в Женеві та Національних операх в Гельсінкі і Варшаві та багато інших.

Наталя Пасічник - піаністка, лауреатка міжнародних конкурсів. Провадить колосальну роботу з розвитку культури і мистецтва. Засновниця і директор Українського Інституту у Швеції, засновниця і артистичний директор музичного фестивалю у Швеції "Переосмислюючи Європу". У 2017-му була нагороджена престижною премією культури міста Стокгольм за її внесок у культурне життя міста.

На концерті сестер Пасічник у Львівській філармонії звучатимуть перлини європейського романтизму. Твори Фелікса Мендельсона Бартольді - Увертюра "Казка про прекрасну Мелузіну" "Infelice", концертна арія для сопрано з оркестром, тв. 94 Симфонія для струнного оркестру № 10 сі мінор Концерт для фортепіано з оркестром ля мінор. Також вперше в Україні прозвучать Варіації на шведську тему легендарного Мирослава Скорика

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ