Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До навчання у школах Львова доєднали понад 3 тисячі вимушено переміщених дітей

До онлайн-навчання у львівських школах вже долучились 3094 внутрішньо переміщені дитини, які переїхали до нашого міста з інших областей України. Також щодня до уроків з використанням дистанційних технологій доєднується все більше львівських школярів.
фото ілюстративне

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Станом на 5 квітня у закладах загальної середньої освіти Львівської МТГ навчається 76 326 учнів 1-11 класів, що становить 88%. Зазначимо, що освітній процес зараз відбувається з використанням дистанційних технологій.

Окрім того, дистанційне навчання організовано для 96 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, які зараз проживають у приміщеннях шкіл, та для 2998 дітей, що тимчасово проживають у Львові за межами закладів освіти.

Додамо, що кількість охочих долучитися до дистанційного навчання у львівських школах щодня зростає. Інформацію про можливість такого навчання отримують від працівників центрів, які реєструють внутрішньо переміщених українців, від волонтерів та від представників Львівської міської ради. Щоб дитина могла долучитись до онлайн-навчання, її батьки повинні звернутися до керівника найближчого закладу освіти із заявою щодо організації цього процесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ