Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До поліції надійшло 38 повідомлень про правопорушення під час заходів 9 травня, - МВС

Загалом по державі вже завершилися понад 600 масових заходів. В них взяло участь понад 40 тисяч громадян. Особовий склад всіх підрозділів Міністерства внутрішніх справ продовжує нести службу із забезпечення правопорядку.
Фото: МВС

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий. 

«Станом на зараз надійшло 38 повідомлень про правопорушення, пов’язані з масовими заходами з нагоди 9 травня. Серйозних порушень громадського порядку не зафіксовано. Правоохоронці впорались із завданням, забезпечивши безпеку громадян і не допустивши розвитку конфліктних ситуацій. Це вдалося, зокрема, і завдяки поліції діалогу, яка працювала безпосередньо з учасниками заходів. Наразі всі підрозділи МВС продовжують нести службу, працюють оперативні штаби. Особлива увага приділяється місцям відпочинку громадян - парки та лісосмуги. До закінчення всіх заходів особовий склад працюватиме в посиленому режимі», - сказав Сергій Яровий. 

Голова Нацполіції Ігор Клименко зазначив, що найбільше до поліції надійшло повідомлень, пов’язаних з використанням комуністичної символіки. 

«До ЄРДР внесено п’ять повідомлень про кримінальні правопорушення, пов‘язані з виготовленням і використанням забороненої символіки. Наразі також Національною поліцією складено дев‘ять адмінпротоколів. Проведена велика профілактична робота, недопущено серйозних порушень публічного порядку. Правоохоронці продовжують роботу в посиленому режимі», - сказав Ігор Клименко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ