Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Славської громади завітав Мобільний молодіжний центр

Один із наймасштабніших, найвідкритіших та неймовірно насичених візитів відбувся в межах проєкту «ІмпактБус» за весь час його існування. Мобільний молодіжний центр Львівщини завітав у Славську територіальну громаду.
фото - пресслужба ЛОР

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛОР.

«Традиційно з молоддю знайомились у вільній та відкритій атмосфері. Ми вивчали потреби молодих людей та разом з ними з’ясували, що їм необхідно для розвитку. Місцева молодь розповіла, що їм бракує місць для дозвілля, різноманітних гуртків у громаді», - зазначили у Молодіжному центрі. 

Аспірант кафедри географії Львівського національного університету ім. І.Франка Владислав Моргацький презентував  бачення публічних просторів у контексті потреб жителів Славської громади. Визначили пріоритетність та позначали їх на мапі, а також обговорили це питання з представниками місцевої влади.

Наступним пунктом зустрічі став тренінг від Валентина Григоренка – керівника  львівського осередку Української академії лідерства на тематику лідерства.

«Разом готуємо таких молодих людей, які зможуть стати впевненими в собі, не боятимуться іти назустріч своєму страху, зможуть брати на себе відповідальність за своє майбутнє, розумітимуть себе, свої бажання і потреби та зможуть їх задовольнити», - зауважив тренер.

На зустрічі присутні поспілкувались із секретарем Славської селищної ради Олегом Даниляком. Після мотиваційних тренінгів молодь змогла впевнено та переконливо говорити про свої потреби, обговорювати складні питання з представником місцевого самоврядування. Також обмінялись думками щодо створення в громаді нового молодіжного центру. 

На останок, як завжди, був відпочинок, спортивні ігри, розваги - це те, без чого не відбувається жоден виїзд. «Волейбол та фрізбі дуже добре зблизили нас», - зазначили організатори. 

Інформуємо також, що  22 вересня "ІмпактБус"  побуває у Івано-Франковій громаді, а 29 вересня - у Жовкві. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ