Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До України із «дружнім» візитом завітала делегація МВФ

На відкритті міжбанківських торгів долар в покупці подешевшав на 10 копійок, а в продажу на 7 копійок. Курс євро впав в покупці на 12 копійок і на 4 копійки в продажу.

Нагадаємо, що міжбанк закрився в діапазоні 28,37/28,40 грн/$. Торги по євро закрилися на рівні 32,97/33,00. Рублевий ринок закрився котируваннями 0,4149/0,4156.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що з 6 вересня 2018 року Місія Міжнародного валютного фонду розпочала роботу в Україні на чолі з Рон ван Роденом.

"Уже всім зрозуміло, що результатом гостювання цих «туристів» з МВФ стане підвищення українським урядом ціни на газ для громадян. Візит делегації Фонду вже обвалив український валютний ринок. Кожне негативне слово делегації здатне нанести всій економіці країни втрат. То ж що буде, коли вони напишуть документ за підсумками поїздки в Україну?", - висловився голова Львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом'як.

Він також наголосив, що Уряд має зробити все, щоб позбутися зовнішнього управління країною.

"Для цього нам потрібно провадити самостійну економічну та енергетичну політику. Нам потрібно не кредити брати, а розвивати економічну конкуренцію на всіх ринках. А поки що Уряд діє в інтересах олігархів-монополістів та зовнішніх кредиторів", - переконаний політик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ