Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До України завітав відомий американський кінорежисер та актор Шон Пенн

Вперше до України завітав відомий американський кінорежисер, актор, сценарист і продюсер Шон Пенн, який, зокрема, відвідав прифронтову зону.
Шон Пенн, фото - пресслужба штабу ООС

Про це інформує пресслужба штабу ООС.

У творчій співпраці з українською продюсерською групою володар двох "Оскарів" планує зняти документальний фільм про Україну. Основний задум - розповісти широкому загалу про події, які зараз відбуваються в нашій країні.

Побачити на власні очі наслідки російської агресії Шон Пенн зміг під час відвідин одного із населених пунктів Приазов'я, який чи не найбільше постраждав від кремлівської експансії.

За час візиту режисер мав нагоду поспілкуватися з українськими військовослужбовцями, які сьогодні, в складі одного із підрозділів Збройних сил України, боронять українські землі та дають гідну відсіч ворогу.

Трохи несподіваним для американської делегації стало те, що значний відсоток українських військовослужбовців - жінки, які не просто служать в лавах Збройних Сил України, а на рівні з усіма виконують бойові завдання та керують бойовими підрозділами безпосередньо на лінії зіткнення.

Варто зауважити, що раніше гендиректор Національного музею Революції Гідності Ігор Пошивайло повідомив у фейсбуці, що Пенн у Києві відвідав Алею Героїв Небесної Сотні.

"Несподіванкою було зустріти відомого голлівудського актора, режисера, сценариста і продюсера Шона Пенна на Алеї Героїв Небесної Сотні. Запросив його вдарити у Дзвін Гідності. Володар кількох Оскарів і агностик запитав, а що це означає. Пояснив, що так ми вшановуємо своїх Героїв, засвідчуємо шану і пам'ять про них у день їхнього народження, як от Віталія Васільцова сьогодні. Пан Пенн задумався на мить і вдарив у Дзвін тричі", - повідомив Пошивайло.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ