Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

До загального фонду бюджету Львівщини ненадійшло 445 млн грн

Майже 8 млрд грн податків та платежів надійшло до загального фонду бюджету області. Про це сьогодні, 3 липня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

До загального фонду бюджету Львівщини у першому півріччі надійшло 7,8 млрд грн податків і платежів.

Як інформують у департаменті фінансів Львівської ОДА це становить 94,6% до плану, недопоступило 445 млн грн. По обласному бюджету план 6 місяців виконано на 90,7%, недопоступило 128 млн грн.

Річний план по області на сьогодні виконується на 45,1%, по обласному бюджету – на 43,3%.

«У порівнянні з відповідним періодом 2019 року динаміка надходжень таки залишається позитивною. Це плюс 3,4%. Водночас, темпи падіння явно зменшуються. На 1 травня до 1 квітня вони «впали» майже на 10 відсоткових пунктів, за травень – на 3,3, а за останній місяць – лише на 0,3 відсоткових пунктів. У липні очікуємо вже на покращення динаміки, якщо не погіршиться епідеміологічна ситуація»,-  розповіли у департаменті фінансів.

До державного бюджету область мобілізувала у січні-червні 17 млрд грн податків, що на 457 млн грн або 2,8 % більше, ніж за 6 місяців торік.

«Зважаючи, що місяць назад «плюсова» динаміка становила лише 0,6%, по держбюджету пришвидшення темпів уже досягнуто», - наголосили у департаменті.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ